Kwaliteit is ons gereedschap binnen een financieel realistisch concept

Het Solide Fundament van Bouwservice Buskoop B.V.

Bouwservice Buskoop B.V. is opgericht in 1989, toen als v.o.f. In 25 jaar tijd is Bouwservice Buskoop B.V. uitgegroeid tot een bedrijf met momenteel ongeveer 30 medewerkers. Sinds 1997 zijn wij gevestigd aan de Veldkersweg 16 te Rotterdam.

Kwaliteit

In onze visie staat kwaliteit altijd voorop. Onze opdrachtgevers weten dit en wat kwaliteit betreft zijn wij al jaren een begrip. We houden de hoogste kwaliteitsnormen als maatstaf aan, dat geldt zowel voor materialen als voor mankracht. Gekoppeld aan een scherpe prijs. Kwaliteit is ons gereedschap, dat is ons credo. Verbouwen en renoveren op grote schaal voor woningcorporaties, de verbouwing van een woonhuis, de renovatie van een badkamer, het aanbouwen van een bijkeuken, garage of carport –het is allemaal mogelijk. Bouwservice Buskoop B.V. werkt op basis van constante prestaties en wederzijds vertrouwen reeds jarenlang samen met een groot team van vaste medewerkers op alle vakgebieden.

Ieder z’n vak

Een stucadoor moet stucwerk leveren, daar is hij goed in. Een timmerman levert timmerwerk van hoge kwaliteit, want het is zijn vak. Dat geldt voor loodgieters, metselaars en tegelzetters. Geen klusjesmannen die overal inzetbaar zijn. Dat is uw enige zekerheid vakwerk te krijgen. En dat is volgens ons precies waar u recht op heeft. Zo houden we alles in één hand. Onafhankelijk van anderen. Dat maakt onze positie zo sterk. Wat wij beloven komen we ook na. Onze cliënten weten dat!

Voor de nabije toekomst

Voorheen behoorde groot onderhoud en renovatie van woningen tot onze kerntaken. Dit o.a. voor woningcorporaties, VVE’s en particulieren. De laatste jaren voeren wij echter steeds vaker projecten uit voor zorginstellingen en bedrijven. Zeker in de zorgsector zullen wij onze werkzaamheden in de nabije toekomst uitbreiden. Onze vaklieden zijn inmiddels gewend aan het uitvoeren van werkzaamheden in dergelijke instellingen en passen zich daarom gemakkelijk aan. De klanten zijn ook uitermate tevreden.

BouwGarant

Sinds oktober 2007 zijn wij aangesloten bij BouwGarant. BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Circa 1700 bouwbedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden zij periodiek getoetst. Met een BouwGarant-aannemer bent u ervan verzekerd dat u een vakman inschakelt die uw wensen optimaal verwezenlijkt. Voor meer informatie: BouwGarant

VCA

Sinds mei 2007 zijn wij volledig VCA gecertificeerd. VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu). Voor meer informatie: VCA

Bouwend Nederland

Bouwservice Buskoop B.V. is aangesloten bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk. De kerntaken van Bouwend Nederland zijn belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele dienstverlening aan haar lidbedrijven.

Bouwservice Buskoop B.V. is voornamelijk werkzaam in de regio Rotterdam Rijnmond, o.a.:

Rotterdam Schiedam Vlaardingen Pernis 3B-Hoek (Lansingerland)
Spijkenisse Hoogvliet Barendrecht Ridderkerk

Bouwservice Buskoop Werkgebied